we develop

Learning Journey Solutions

Learning Journey Solutions

Ontwikkelen met maximale ROI

Onze learning journey solutions hebben veel impact en resultaat omdat het geen incidentele interventies zijn maar programma’s die consistentie en borging garanderen. We zijn allemaal wel eens naar een leuke workshop geweest, enthousiast teruggekomen en vervolgens verder gegaan waar we gebleven waren. De omgeving vraagt aandacht en actie, het toepassen van het geleerde wordt snel vergeten. Klinkt dat bekend?

Een Learning Journey duurt een aantal maanden en is gebaseerd op Blended Learning. Door verschillende manieren van leren in te zetten en goed op elkaar af te stemmen wordt de impact verhoogd en zijn de inzichten diepgaander. De daadwerkelijke toepassing in de dagelijkse praktijk wordt meer en de leercurve groter.

Door een programma te bouwen op basis van Human Design Thinking, aan te sluiten bij de organisatorische en individuele behoeften en gebruik te maken van een variëteit aan verschillende interventies die naadloos op elkaar aansluiten, creëren we duurzame oplossingen.

We putten uit een zeer ruime ervaring, een uitgebreide bibliotheek en een flexibele gereedschapskist. Een learning journey is maatwerk op basis van blended learning, bouwen met legoblokjes op basis van een specifieke tekening.

Onze andere assessments