we assess

Day-in-a-life assessment

Selectie & Ontwikkeling

The day-in-a-life experience is een uniek en next level assessment waarin de kandidaat een volledige simulatie van een halve of hele dag doorloopt. De kandidaat krijgt een baan voor een dag in ons fictieve bedrijf en wordt geconfronteerd met alledaagse business challenges, spreekt met collega’s, klanten, stakeholders en ontvangt en stuurt e-mails. Kortom, een volledige en naadloos afgestemde ervaring.

Op basis van ons uitgebreide assessmentplatform en robuuste aanpak kunnen we snel en efficiënt een maatwerkoplossing bieden zonder telkens het wiel opnieuw uit te vinden. Hierdoor zijn we zowel in doorlooptijd als in investering efficiënt en competitief.
We zorgen voor concrete en objectieve inzichten die direct te vertalen zijn naar de praktijk en helpen om solide en goed geïnformeerde beslissingen te maken.

Het Day-in-a-life assessment geeft een volledig en diepgaand inzicht in de kandidaat. Naast een persoonlijkheidsanalyse, een cognitieve capaciteitenanalyse en gedrag georiënteerd diepte-interview, doorloopt de kandidaat een naadloos afgestemde simulatie.

Een baan voor een dag

De kandidaat krijgt een kantoor, een computer en alle informatie die nodig is om aan het werk te gaan in ons simulatiebedrijf. E-mails, telefoongesprekken, virtuele meetings, persoonlijke gesprekken, kortom alle ingrediënten die je tegenkomt in je dagelijkse omgeving.  Geen tijd voor uitstel, als kandidaat ga je aan de slag, neem je beslissingen, geef je advies en onderneem je concrete acties.

Objectief resultaat

Voordat er een rapport geschreven wordt, bekijken 2 NST gecertificeerde assessoren alle data en kalibreren ze de resultaten om objectieve, duidelijke en overkoepelende trends te definiëren met het bijbehorende advies.

Onze andere assessments