we assess

360º development solutions

Topsporters trainen hard met duidelijke doelen voor ogen, ze zijn continue op zoek naar inzichten, feedback en aanwijzingen om hun performance te verbeteren. De continue training, feedback en verbetercyclus helpen om uiteindelijk in topvorm te verschijnen als het er echt om gaat in een wedstrijd.

In onze dagelijkse praktijk is er geen duidelijk verschil tussen training en wedstrijd. Er kunnen echter wel zaken in de praktijk geprobeerd worden. Je kunt jezelf meestal niet in actie zien, anderen kunnen jouw gedrag en acties veel beter observeren. Deze waardevolle observaties zouden ons wel helpen om ons gedrag en onze acties te verbeteren en aan te scherpen. Het zou tevens inzicht geven in zaken die we al heel goed doen.

Onze 360º oplossingen geven het inzicht
Ons 360º platform is flexibel en op maat in te richten waardoor we een hele specifieke foto kunnen nemen van gedrag en acties van een persoon, gelinkt aan het gewenste plaatje. Van kernwaarden tot competenties, we maken een link tussen de organisatorische behoeften en de individuele talenten.

Krachtige (leiderschap)ontwikkeling

Een 360º survey geeft waardevolle inzichten, een NST consultant helpt bij de interpretatie van de uitgebreide data en het formuleren van concrete ontwikkeldoelen. Veel (aankomend) leiders doen een 360º aan het begin van een traject en aan het einde om zo hun ontwikkeling in kaart te brengen.

Pulse survey
Nog even terug naar de sport: mensen die hardlopen volgen nauwkeurig hun tijden en zijn constant op zoek naar het verbeteren van hun persoonlijke tijden. Met een pulse survey kun je een vinger aan de pols houden en gericht feedback vragen over een beperkt aantal concrete zaken. Zo kun je jouw eigen ontwikkeling continue bijhouden.

Legio opties! Vraag ons naar de mogelijkheden!

Onze andere assessments