Next Step Talent wint aanbesteding Shared Service Center Zuid-Limburg

gemeentes SSC-ZL

Wij hebben ondertussen de slingers en ballonnen uit de kast getrokken. Waarom? Next Step Talent heeft namelijk de aanbesteding voor ontwikkel- en selectie assessments voor Shared Service Center Zuid-Limburg gewonnen! Dat betekent dat we de aankomende drie jaar de assessments mogen leveren voor shared service center Zuid-Limburg waar de gemeentes Heerlen, Maastricht en Sittard-Geleen onder samenwerken. Onder andere de inkoop van assessments is een dienst die zij gezamenlijk uitbesteden en via een Europese aanbesteding in de markt hebben gezet.

Vertrouwen in FQM

De keuze voor Next Step Talent is onder andere gemaakt door het vertrouwen van de gemeentes in onze Four Question Method. Het feit dat er geen standaard rapportages zullen worden gemaakt, maar middels maatwerk specifieke vragen over de kandidaten worden beantwoord kwam positief aan bij de gemeentes. De onderscheidende werkwijze die specifieke vraagstukken voor de gemeentes oplost werd als vernieuwend en vooruitstrevend beschreven en dat gaan we dan ook in de praktijk bij hun tonen.

Toekomst

De aankomende drie jaar zullen wij de assessments voor het Shared Service Center Zuid-Limburg en de drie gemeentes voor onze rekening gaan nemen. We zijn trots dat de partijen hun vertrouwen in ons hebben laten blijken en kijken uit naar de samenwerking!

More Similar Posts