Chris Bongers is de nieuwe A&O-psycholoog van Next Step Talent

Arbeid- en organisatiepsycholoog Chris Bongers is op 1 oktober gestart bij Next Step Talent. Ze gaat de 1 op 1 coachingsgesprekken en assessments voor haar rekening nemen. Met Chris haalt Next Step Talent een zeer ervaren en betrokken psycholoog aan boord. 

Betrokken en doortastend
De afgelopen jaren is Chris werkzaam geweest als A&O-psycholoog voor diverse organisaties, waaronder GITP. Partner Erwin Lennertz is erg blij dat ze gekozen heeft voor Next Step Talent: “Chris is met haar expertise en ervaring in assessments en coaching absoluut een geweldige aanvulling op ons team. Ze is een betrokken en doortastende psycholoog waar het vak geen enkel geheim voor heeft. De organisaties, managers en medewerkers die met Chris een assessmenttraject ingaan, zijn in uitstekende handen.”

Dankbaar werk
Chris zelf ziet haar nieuwe betrekking als een terugkeer naar het vakgebied waarin ze zich het meeste thuis voelt. “Bij Next Step Talent ga ik gewoon weer doen waar ik goed in ben en waarmee ik rechtstreeks bijdraag aan de ontwikkeling van mensen. Want dat is in de kern wat ik doe: inzichten verschaffen op basis waarvan mensen zich kunnen ontwikkelen en een betere versie van zichzelf kunnen worden. En dat is mooi en dankbaar werk.”

More Similar Posts